Rocket League (PS4)

Rocket League on jo ilmiö. Ilmaiseksi PlayStation Plus käyttäjille tovi sitten jaossa ollut peli on saavuttanut hetkessä isomman yleisön suosion. Pelin parissa ei tarvinnut kauaakaan viettää, kun ymmärsi pelin koukuttavan vaikutuksen. Pelaaminen pienillä autoilla ja jättimäisellä fysiikanlakeja rikkovalla pallolla on kertakaikkisen hauskaa. Yksinkertaisuudessaan peli on jalkapalloa, isolla pallolla ja autoilla. Radio-ohjattavat autot, joita pääsee tuunaamaan… Jatka lukemista Rocket League (PS4)

The Walking Dead Season Two – Episodit 4 & 5 (PS3)

The Walking Deadin viimeiset jaksot on saatu vihdoin pelattua. Peli jatkuu hyvin vahvasti edellisen jaksojen kaltaisena, vaikka viimeisessä osassa varsinainen toiminta onkin erittäin harvassa. Pelisarjan loppu keskittyy erittäin tiukkojen ja vaikeiden valintojen tykittämiseen armotonta tahtia. Painopiste onkin siis täysin ilmisuhdedraaman sekä mukana olevan ryhmän kireiden suhteiden selvittämisessä. Teknisesti Walking Deadin toinen kausi oli kokonaisuudessaan ailahteleva.… Jatka lukemista The Walking Dead Season Two – Episodit 4 & 5 (PS3)

The Walking Dead Season Two – Episodi 3 (PS3)

Telltale Gamesin huikea The Walking Dead -seikkailu sai jatkoa jo ennen kesää, mutta jotenkin into sarjaa kohtaan vain loppui hetkeksi. Sain kuitenkin herätettyä kiinnostuksen ja pelattua kolmannen osan. Kolmas osa lisäsi entisestään tunnetta siitä, että pelaaja ei välttämättä voi vaikuttaa niin paljon tapahtumiin kuin luulee. Muutamaan otteeseen jo aikaisemmissa osissa yritin viedä Clementineä hahmona tiettyyn… Jatka lukemista The Walking Dead Season Two – Episodi 3 (PS3)

Child of Light (PS4)

Child of Light vangitsi ensimmäisistä kuvista asti kauneudellaan ja taiteellisuudellaan. Pienen ryhmän taiteelliset pelit ovat olleet todella vaikuttavia tuotoksia, joista hyvänä esimerkkinä Journey. En tosin ole varma kuinka paljon porukkaa kyseistä peliä tai Child of Lightiä on ollut tekemässä, mutta isoista AAA-luokan peleistä ei ole kysymys. Child of Light on toteutettu Ubisoftin UbiArt –pelimoottorilla, joka… Jatka lukemista Child of Light (PS4)

Trials Fusion (PS4)

Trials on ollut suosittu pelisarja koko 2000-luvun PC:n Javapeleistä lähtien ainakin omassa kaveripiirissä. HD-version myötä konsoleille siirtynyt sarja on vain kasvattanut suosiotaan ja tehnyt jokaisesta Trials julkaisusta eräänlaisen merkkipaalun, jolloin hakataan peliä taukoamatta ja kilpaillaan ainakin muutaman viikon ajan kovimman kuskin tittelistä. Suomalaisen Redlynx studion moottoripyöräpeli löysi tiensä myös uuden sukupolven konsoleille ja PS4:llä Trials… Jatka lukemista Trials Fusion (PS4)

The Walking Dead Season Two – Episodi 2 (PS3)

Walking Deadin toisen kauden toinen osa on ollut ulkona jo tovin, mutta vasta nyt innostuin sen pelaamaan. Jotenkin ei vain ole jaksanut keskittyä Clementinen seikkailuun ja sitähän se todellakin on. Suoraa jatkoa luonnollisesti ensimmäiselle episodille tarjoava toinen osa vie pelaajan taas kerran kiperien valintojen ääreen. Jakso tasapainoilee vuoristoradan lailla keskustelun ja toiminnan välillä. Yllättäviäkin käänteitä… Jatka lukemista The Walking Dead Season Two – Episodi 2 (PS3)

Resogun (PS4)

Resogun on suomalaisen Housemarqun kehittämä ja se on saavuttanut erittäin lämpimän vastaanoton PlayStation 4:n yksinoikeuspelinä. Jos PS4:n onnistui itselleen saamaan heti 2013 vuoden puolella, niin PSN Plus jäsenenä Resogun on ollut mahdollista ladata itselleen ilmaiseksi. Varsin kova veto Sonylta, sillä Resogun on usealla taholla listattu PS4:n parhaaksi julkaisupeliksi. Peli on hyvä, mutta ei kuitenkaan sovi… Jatka lukemista Resogun (PS4)

Rain (PS3)

Rain on mielenkiintoinen peli. Sitä voi oikein helposti kutsua taidepeliksi. Rain on Sonyn Japanin osaston kehittämä, eikä moinen peli varmaan länsimaissa olisi edes saanutkaan Hyväksytty! -leimaa projektia esiteltäessä. Kyseessä on tarina, kertomus, voisi ehkä sanoa pienoisromaani pelin muodossa. Poika näkee tytön ja häntä jahtaavan olennon. Poika seuraa tyttöä, joka on jo ehtinyt kadota näkyvistä. Idea… Jatka lukemista Rain (PS3)

Julkaistu
Kategoria(t): PS3, PSN, Rain

The Walking Dead Season Two – Episodi 1 (PS3)

The Walking Dead oli viimevuoden yksi parhaimpia pelejä. Todellinen yllättäjä ja kehuja jokaisesta suunnasta kerännyt teos. Telltalegames ei ole jäänyt lepäämään hittinsä jälkeen, päinvastoin. The Wolf Among Us on myös todella kovaa kamaa ja räväkämmän sekä humoristisemman otteensa vuoksi kenties jopa parempi. Uuden sarjan ohella studio on kuitenkin työstänyt myös jatkoa kävelevien kuolleiden tarinaan. The… Jatka lukemista The Walking Dead Season Two – Episodi 1 (PS3)

PlayStation App iOS:lle

Sony on julkaissut myös Euroopassa PSN:n mobiilisovelluksen. iOS:lle sen saa ladattua ilmaiseksi AppStoresta. Ohjelmalla voi tarkastella trophyjä, lukea viestejä, hallinnoida ystäviä, nähdä uutisia ja muuta kivaa. PS4:n yhdistäminen näköjään myös onnistuu, mutta sitä pääsee kokeilemaan vasta perjantaina. Mielenkiintoisena yksityiskohtana trophyissa näkyy ilmeisesti pelaajien trophyn saantiprosentti. Esimerkiksi The Walking Deadissa ensimmäisen episodin on aloittanut 87,9 %… Jatka lukemista PlayStation App iOS:lle