Super Mario Run (iOS)

Nintendo on vihdoin ja viimein loikannut Super Mario Run -pelin myötä mobiilialustojen suunnattomalle leikkikentälle. Pokemon Go toki on ollut menestys, mutta Nintendo ei ole juurikaan ollut osallisena siinä. Super Mario Run on kuitenkin Nintendon oma tuote, maailman tunnetuimman pelihahmon ensi tuleminen mobiiliin. Isoin yllätys Super Mario Runissa on varmsti se, että kyseessä ei ole ns.… Jatka lukemista Super Mario Run (iOS)

Pokémon Go (iOS)

Pokemon Go on todellinen ilmö. Jopa niin iso juttu, ettei pelimaailmassa ei ole ennen moista nähty. 80-luvulla syntyneenä itse olen ollut Pokemon metsästyksessä mukana heti pelin suomeen rantautumisesta lähtien. Pokemon on tuttu jo ensimmäisistä televisiojakson sarjoista lähtien, vaikka kovin kauaa sarjaa ei tullut ikinä seurattua. Sarjan aikaisempiin peleihin en ole tutustunut, joten Pokemon Go on… Jatka lukemista Pokémon Go (iOS)

Disc Golf Game Alpha (iOS)

Frisbeegolf on räjähdysmäisessä nousussa suomessa juuri nyt ja itse on kiekkoa tullut heitettyä jo muutama vuosi. Mobiililaitteilla virtuaalista kiekkoa ei kovin monenkaan pelin toimesta ole päässyt heittelemään, mutta juuri parhaillaan kehityksessä oleva Disc Golf Game on tulossa paikkaamaan tätä aukkoa. Peliä ei ole vielä julkaistu, mutta iOS:lla sen pariin on mahdollista päästä testaajana. Jani Honkakosken… Jatka lukemista Disc Golf Game Alpha (iOS)

Oceanhorn: Monster of Uncharted Seas (iOS)

Kirjoitin Oceanhorn –pelistä hyvä tovi sitten. Vaikka peli vaikutti, ja on erittäin laadukas tuotos, niin se unohtui unholaan jumiin jäämisen seurauksena. Peleissä hyvin harvoin enää on mahdollista jäädä jumittamaan, mutta Oceanhorn tarjoaa myös siihen mahdollisuuden. Se ei pidä kädestä pelaajaa kokoajan, joten jos satuit ohittamaan sinnulle tarjotun vinkin seuraavasta tavoitteesta tai määränpäästä, niin siinäpähän koluat… Jatka lukemista Oceanhorn: Monster of Uncharted Seas (iOS)

Hyvästi HayDay!

Useaan kertaan olen vuosien aikana blogissa nostanut esiin Supercellin megahitin HayDayn. Vaikka peli on ilmeisesti jo parhaat päivänsä nähnyt, niin on se jatkuvasti keikkunut tuottoisimpien pelien top10:ssä Applen Appstoressa. Aloitin pelaamisen heti sen ilmestymisen aikoihin vajaa neljä vuotta sitten ja välissä ehti olla muutama hieman pidempi tauko. Näin pitkä aika yhdelle pelille on kuitenkin kunnioitettava… Jatka lukemista Hyvästi HayDay!

Julkaistu
Kategoria(t): HayDay, iOS

The Room Three (iSO)

The Room Three teki sen taas. Ensimmäinen osa oli huikea ja yllätyksellinen pulmanratkonta, jota toinen osa laajensi entisestään. Kolmonen vie homman täysin uudelle tasolle, sillä yksitäisen kuuton tai rakennuksen sijaan pulmia ratkotaan nyt kokonaisen saaren voimin. Saari koostuu useammasta rakennuksesta, joissa vieraillaan vuorotellen. Peli onkin yllättävän laaja kokonaisuus ja onnistuu erittäin hyvin pitämään otteessaan. Taukoja… Jatka lukemista The Room Three (iSO)

Angry Birds 2 (iOS)

Rovio yrittää ja yrittää. Vihaisten lintujen uljain lento on loppunut jo ajat sitten ja uusia Angry Birds versioita pusketaan ulos tasaiseen tahtiin. Vaikka pelejä on jo useita niin virallinen jatko numeroiden muodossa, eli Angry Birds 2 tuli ulos kesällä. Kyseessä on tutulla tekniikalla toimiva peli, mutta mukaan tuodaan Free to play –mallin pelitapoja. Yrityksiä on… Jatka lukemista Angry Birds 2 (iOS)

Monument Valley päivittyi ilmaiseksi (iOS)

Mikä iloinen yllätys kohtasikaan eilen, kun katselin AppStoren automaattisesti päivittyneiden sovellusten listaa. Huikean suosittu ja aivan älyttömän hyvä pulmapeli Monument Valley on saanut aikaisemmin sovelluksen sisäisen ostona tarjotun Ida’s Dream -lisäkentän. Kyseessä on yksi kenttä, tuulimylly jonka huipulle olisi päästävä. Sinne kavutakseen täytyy kuitenkin ratkaista useampi erillinen pulmapähkinä, joten lisäosa koostuu oikeastaan useammasta pienemmästä kentästä.… Jatka lukemista Monument Valley päivittyi ilmaiseksi (iOS)

Monument Valley (iOS)

Monument Valley julkaistiin jo viimevuoden keväällä, mutta itse tutustuin peliin vasta sen lisäosan saaman huomion myötä. Kuinka kehittäjä kehtaa pyytää maksua lisäosasta? Monument Valley iski todella kovaa heti alusta lähtien. Pelaaja ohjaa pientä prinsessaa läpi mitä erilaisten muodostelmien, tornien ja linnojen tavoitteena päästä eteenpäin. Tarvitaan vain käytännössä yhtä sormea. Kosketa minne haluat prinsessan menevän ja… Jatka lukemista Monument Valley (iOS)

Trials Frontier (iOS)

Toukokuussa kirjoitin Trials Fusionista, joka on ensimmäinen Trials-sarjan peli, johon olen ikinä tutustunut. Pohdin tuolloin pelin jäävän varmaan elämään satunnaisesti, mutta toisin taitaapi kuitenkin käydä. Kirjoituksen jälkeen ei ole kovinkaan montaa kertaa pelin pariin tullut palattua. Samaan aikaan Fusionin kanssa julkaistiin iOS:lle Trials Frontier. Trials, mobiilipelinä ja vieläpä Free-to-Play mallilla? Toimiikohan mitenkään? No jumaliste kyllähän… Jatka lukemista Trials Frontier (iOS)