The Legend of Zelda: Tri Force Heroes (3DS)

Tri Force Heroes julkaistiin jo 2015 ja taisin sen varsin pian hankkia Zelda-kuumetta lievittämään. Varsin nopeasti kävi ilmi, että peli vain lähinnä käyttää Zelda-sarjan nimeä, ja sarjasta tuttuja esineitä. Itse tarina on varsin hämmentävä yksinkertaisuudessaan. Muotitietoinen prinsessa on joutunut kirjouksen kohteeksi ja hänen asunta on kammottava. Pelaajan tehtäväksi jääkin kukistaa kirouksen langettanut velho ja vapauttaa… Jatka lukemista The Legend of Zelda: Tri Force Heroes (3DS)

The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D (3DS)

1998. Vuosi joka on oman pelihistorian yksi suurimpia kohokohtia. The Legend of Zelda: Ocarina of Time ilmestyi Nintendo 64:lle ja toi mukanaan valtaisan haljaksiin aukeavan avoimen maailman. Mielessä on vieläkin ne hetket kun hyppäsin Nintendo 64 ohjaimella Linkiä käskyttäen pienestä puuhun kyhätystä asunnosta ja lähdin tutkimaan ympäröivää Kokiri-kylää. Kyseinen peli on edelleen ehdottomia suosikkejani ja… Jatka lukemista The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D (3DS)

Super Mario 3D Land (3DS)

Mario pelit ovat edelleen yksi lämpimimpiä muistoja keräävä sarja, joka kantaa aina pelaamisen alkuaikoihin asti. Viimevuosina ja oikeastaan Nintendo Wii:n myötä Mario on kuitenkin enemmän menettänyt merkitystään. Kaukana ovat ne ajat kun Mario 64 ja Galaxy -pelit tempaisivat maailmaansa ja salpauttivat hetkeksi jopa hengityksen rikkailla maailmoillaan. Wiit saivat toki omat Mario-pelinsä, mutta sivuttain rullaava maailma… Jatka lukemista Super Mario 3D Land (3DS)

Luigi’s Mansion 2 (3DS)

Luigi’s Mansion oli yksi Game Cuben lempi peleistä. Vihdoin isoon valokeilaan pääsi Marion vähemmän nähty vihernuttuveli. Olinkin siis kovasti innoissani, kun vuonna X E3:ssa Nintendo kertoi julkaisevansa Luigi’s Mansion 2:n. Ilo oli kuitenkin lyhytaikainen, koska peli oli tekeillä 3DS:lle. Next Level Gamesin kehittämä ja Nintendon julkaisema peli tuli markkinoille maaliskuussa 2013, mutta en omistanut tuolloin… Jatka lukemista Luigi’s Mansion 2 (3DS)

Nintendo 3DS XL

Mikä Nintendon koneita vaivaa? 3DS XL voi hyvin kuvata Nintendon konsoliksi. Se tuntuu iloisesti lojuvan käyttämättömänä olohuoneessa, kuten Wii U. Tuntuu siltä, että molemmille koneille vain odottaa Nintendon omia pelejä tai tarkoitus on pelata rästiin jääneitä sellaisia. 3DS:n kohdalla mukana tullut Zelda on toistaiseksi ainut peli, johon koneella on tullut edes koskettua. Käyttöliittymän ulkoasu on… Jatka lukemista Nintendo 3DS XL

Julkaistu
Kategoria(t): 3DS, 3DS XL

The Legend of Zelda A Link Between Worlds (3DS)

Nintendo on jostain oudosta syystä viettänyt varsin vaikuttavaa hiljaiseloaan. Pikmin 3 oli pienoinen pettymys ja uudet Mario- tai Remake Zelda –seikkailut eivät ole juuri jaksaneet innostaa. Isot uudet julkaisut loistavat poissaolollaan pitäen Wii U:n myynnit varsin pieninä, vaikka jonkinasteista piristymistä onkin tapahtunut. Toinen on tahti käsikonsolipuolella, jossa 3DS on ottanut paikkansa myyntilistojen kärjessä. Itse olen… Jatka lukemista The Legend of Zelda A Link Between Worlds (3DS)

Kiinnostaako ”ilmainen” Super Mario 3D Land?

3DS XL:n Zelda paketin myötä tuli laitteen Club-Nintendo kortilla rekisteröityä kone Clubin sivulla. Nintendollahan on virallinen Nintendo Clubi vain valikoiduilla alueilla ja esimerkiksi Suomi ei tähän kastiin kuulu. Toki Nintendon Clubi sivut löytyvät myös suomeksi, mutta taitavat olla maahantuojan ylläpitämiä? Koodeja siellä ei kuitenkaan voi rekisteröidä vaikka sellainen pelien mukana tulee. Jo hyvä tovi sitten… Jatka lukemista Kiinnostaako ”ilmainen” Super Mario 3D Land?

Nintendo 3DS XL tulee!!

Tänään tapahtui jotain historiallista. Minä nimittäin siirryin käsikonsolien maailmaan! En ole ikinä ennen omistanut kannettavaa konsolia. Mieli on etenkin Nintendon DS-konsoleita tehnyt mieli ostaa ja nimenomaan vain ja ainoastaan The Legend of Zelda –sarjan vuoksi. Nyt tuo päivä sitten koitti, kun satuin lukemaan muutamia arvosteluja uudesta A Link Between Worlds –pelistä. Kyseinen peli sijoittuu samaan… Jatka lukemista Nintendo 3DS XL tulee!!

iPhone pelikoneena

Nyt on jo hyvä tovi tullut omenaluurilla leikittyä ja lyhyesti sanottuna aivan mainio laite. <3 iPhone on muuttanut käsitystäni kovasti myös siitä, että Apple on nakertamassa palasta Nintendon ja Sonyn hallitsemalta kannettavien pelikonsoleiden markkinoista. iPhonen pelit ovat paitsi viihdyttäviä ja hyvän näköisiä, niin myös kohtuuhintaisia. On totta että todellisten HC pelaajien joukossa DS ja tuleva… Jatka lukemista iPhone pelikoneena