The Legend of Zelda: Tri Force Heroes (3DS)

Tri Force Heroes julkaistiin jo 2015 ja taisin sen varsin pian hankkia Zelda-kuumetta lievittämään. Varsin nopeasti kävi ilmi, että peli vain lähinnä käyttää Zelda-sarjan nimeä, ja sarjasta tuttuja esineitä. Itse tarina on varsin hämmentävä yksinkertaisuudessaan. Muotitietoinen prinsessa on joutunut kirjouksen kohteeksi ja hänen asunta on kammottava. Pelaajan tehtäväksi jääkin kukistaa kirouksen langettanut velho ja vapauttaa… Jatka lukemista The Legend of Zelda: Tri Force Heroes (3DS)

The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D (3DS)

1998. Vuosi joka on oman pelihistorian yksi suurimpia kohokohtia. The Legend of Zelda: Ocarina of Time ilmestyi Nintendo 64:lle ja toi mukanaan valtaisan haljaksiin aukeavan avoimen maailman. Mielessä on vieläkin ne hetket kun hyppäsin Nintendo 64 ohjaimella Linkiä käskyttäen pienestä puuhun kyhätystä asunnosta ja lähdin tutkimaan ympäröivää Kokiri-kylää. Kyseinen peli on edelleen ehdottomia suosikkejani ja… Jatka lukemista The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D (3DS)

The Legend of Zelda A Link Between Worlds (3DS)

Nintendo on jostain oudosta syystä viettänyt varsin vaikuttavaa hiljaiseloaan. Pikmin 3 oli pienoinen pettymys ja uudet Mario- tai Remake Zelda –seikkailut eivät ole juuri jaksaneet innostaa. Isot uudet julkaisut loistavat poissaolollaan pitäen Wii U:n myynnit varsin pieninä, vaikka jonkinasteista piristymistä onkin tapahtunut. Toinen on tahti käsikonsolipuolella, jossa 3DS on ottanut paikkansa myyntilistojen kärjessä. Itse olen… Jatka lukemista The Legend of Zelda A Link Between Worlds (3DS)

Nintendo 3DS XL tulee!!

Tänään tapahtui jotain historiallista. Minä nimittäin siirryin käsikonsolien maailmaan! En ole ikinä ennen omistanut kannettavaa konsolia. Mieli on etenkin Nintendon DS-konsoleita tehnyt mieli ostaa ja nimenomaan vain ja ainoastaan The Legend of Zelda –sarjan vuoksi. Nyt tuo päivä sitten koitti, kun satuin lukemaan muutamia arvosteluja uudesta A Link Between Worlds –pelistä. Kyseinen peli sijoittuu samaan… Jatka lukemista Nintendo 3DS XL tulee!!

The Legend of Zelda: Skyward Sword

Kuten olen jo esittelyssäni kertonut, Zelda sarja on yksi rakkaimmista pelisarjoista. Pelkästään sen sarjan pelit ovat hyvä syy hankkia Nintendon konsolit kerta toisensa jälkeen ja kannettavien DS konsoleiden hankkimista vastaan joutuukin taistelemaan tästä syystä. Uusin tulokas Skyward Sword on ainut, ainoastaan Wiille kehitetty Zelda seikkailu. Edellinen Wiille julkaistu peli Twilight Princess oli alkujaan Cuben seikkailu.… Jatka lukemista The Legend of Zelda: Skyward Sword