Quantum Break (XboxOne)

Suomalainen Remedy on kunnostautunut jo useamman ison peliprojektin verran, eikä Max Paynen ja Alan Waken jäljillä tullut Quantum Break jää menestyspelien varjoon. Remedyltä on totuttu näkemään räiskintää hyvällä tarinankerronnalla sekä jonkinlaisella peliteknisellä kikalla. Tälläkertaa keskitytään ajan manipuloimiseen. Jack Joyce päätyy veljensä Willian Joyce kehittämän ja rikkaan tiedemiehen Paul Serenen rakentaman aikakoneen ensitestiin. Jotainhan siinä tietysti… Jatka lukemista Quantum Break (XboxOne)

MoonTV ja Witcher 3 iltapäivä

MoonTV järjesti neljän tunnin Witcher 3 ennakkopelaamiseen keskittyvän tilaisuuden Helsingin ravintola Buzassa. 16 henkilöä oli saanut osallistumisoikeuden kyseiseen tapahtumaan ja itse olin heistä yksi onnekas.  Kahden tunnin ajan pääsi pelaamaan tiistaina julkistettava The Witcher 3: Wild Hunt peliä. Aloitin aivan alusta, joten käytännössä kävin pitkää opetusosuutta läpi, joka alun taisteluopetusten jälkeen on sidottu etenemiseen pelissä.… Jatka lukemista MoonTV ja Witcher 3 iltapäivä

Halo: The Master Chief Collection – Halo 2: Anniversary (XboxOne)

Halon läpipeluuprojekti jatkui varsin pian ensimmäisen osan läpäisyn jälkeen. Kaverina jälleen Nelinpelin isäntä ja pelijournalismin monitoimiavustaja Jason Ward. Ensimmäisen osan myötä ei juuri suurempia ongelmia ollut, vaikka internet oli kuohunut liitoksistaan Master Chief -kokoelman ongelmista. Toinen osa toi kuitenkin ikävän muutoksen asiaan. Ensimmäisen pelisession aloitus viivästyi reilusti, koska ongelmat yhteisen pelin löytämiseksi ja etenkin sen… Jatka lukemista Halo: The Master Chief Collection – Halo 2: Anniversary (XboxOne)

Halo: The Master Chief Collection – Combat Evolved Anniversary (XboxOne)

Halo tuo varmasti monelle pintaan rikkaita muistoja ja suuria tunteita vuosien varrelta. Microsoftin ikoni Master Chief on seikkaillut jo Xboxin alkutaipaleelta lähtien. Omalla kohdalla hyppy myös Microsoftin kelkkaan tapahtui vasta Xbox 360:n myötä, joten Halo-sarja on ollut minulle täysin ennestään tuntematon. Xbox Onelle tuotu Halo: The Master Chief Collection onkin mitä upein kunnianosoitus ikonista sarjaa… Jatka lukemista Halo: The Master Chief Collection – Combat Evolved Anniversary (XboxOne)

Forza Horizon 2 (Xbox One)

Talvilomaa tuli vietettyä Itävallan Alpeilla ja blogi on pitänyt viimeaikoina aika isoa hiljaiseloa. Ei tässä kuitenkaan pelaamista ole kaikesta huolimatta lopetettu, joten aletaanpas purkamaan kertynyttä satoa. Forza Horizon 2 julkaistiin jo viimevuoden lokakuussa, mutta peliä on nautittu pieninä annoksina pitkin talvea. Innostuin jo edellisestä ensimmäisestä osasta, mutta omalla kohdalla se jäi kuitenkin kokematta. Xbox Onen… Jatka lukemista Forza Horizon 2 (Xbox One)

Middle-Earth: Shadow of Mordor (XboxOne)

Joskus vastaan tulee pelejä, jotka ilmestyvät paitsi hiljaa hissukseen, niin myös yllättävät todella positiivisesti. Middle-Earth: Shadow of Mordor ei ehkä ihan hiljaa ilmestynyt, koska kehitystie on ollut vaihtelevia käänteitä täynnä, mutta itse en kehityksen kaarteista ollut tietoinen ennen lukemiani juttuja pelin ilmestymisen jälkeen. Lopulta Nelinpeli jätkien hehkutus pelistä ja heidän tekemä Mulkaisu-video (katsottavissa alla) herätti… Jatka lukemista Middle-Earth: Shadow of Mordor (XboxOne)

XboxOne

XboxOne julkaistiin vihdoin suomessa viimekuussa. 10 kuukautta alkuperäistä julkistusta jäljessä. Oma Suomen DayOne edition päätyi kotiin heti julkaisuviikonlopun jälkeen ja tässä hieman mietteitä laitteesta. En ymmärrä mihin on saatu menemään 10 kuukautta? Konsolin lokalisointiin? Eiköhän tuo olisi onnistunu nopeamminkin. Microsoftilta kehuttiin vielä viime Digiexpon aikaan kuinka odotus kannattaa ja XboxOne tulee entistä valmiimpana suomee. Usko… Jatka lukemista XboxOne

Julkaistu
Kategoria(t): XboxOne

XboxOne julkistustilaisuus

Kuukausien odotus alkaa vihdoin päättyä ja Microsoft on tuomassa huomenna XboxOne-konsolin myös Suomeen. Huomisesta alkaen XboxOne on siis saatavilla kaupoista virallisena julkaisuna ja konsolin tukemat palvelut pyörähtävät todenteolla käyntiin. Konsoli on ollut jo useita kuukausia saatavilla muutamista liikkeistä tuontimallina, mutta sen käyttömahdollisuudet ovat olleet varsin rajoitetut virallisen tuen puuttumisen vuoksi. Microsoft järjesti keskiviikkona 3.9. Helsingin… Jatka lukemista XboxOne julkistustilaisuus

XboxOne syyskuussa – juhlitaanko?

No ei nyt ihan vielä. Siis oikeasti? VASTA syyskuussa? Apple on tunnettu julkistuksistaan, tai oikeastaan niiden pois jättämisestä. Tuotteet ovat myynnissä jo kun niistä vasta ilmoitetaan, kuten esimerkiksi tänään juurikaan ilman ennakkohuutoja myyntiin ainakin osassa maailmaa tullut 8 Gb:n versio iPhone 5C-mallista. Voisi olla aika mielenkiintoista kuulla niitä oikeita syitä miksi Microsoft on näin myöhään… Jatka lukemista XboxOne syyskuussa – juhlitaanko?

Julkaistu
Kategoria(t): XboxOne

Mihin voi enää luottaa?

Arvostelujen ja pelivideoiden tekeminen on erittäin yleistä ja useasti peleistä halutaan hakea tietoa ennen ostopäätöksen tekemistä. Viimeaikaiset uutiset isojenkin tahojen vaikutuksesta kirjoituksiin ja mielipiteisiin ovat olleet isosti esillä. Microsoft on tietojen mukaan maksanut Xbox One –konsolin kehumisesta ja nyt pahamaineisen EA-pelitalon tuotosten ruusuisista mielipiteistä on voinut tienata rahaa. Ihmetyttää lähinnä, että onko joku oikeasti ajatellut… Jatka lukemista Mihin voi enää luottaa?

Julkaistu
Kategoria(t): EA, XboxOne