Uudistuneen Nelinpeli-sivuston vieraana

Nelinpelin kalju- ja karvaklaanin olen maininnut aikaisemminkin blogissani, mutta mainitaan nyt vielä uudemman kerran.
Hiljattain Nelinpeli-sivusto koki muodonmuutoksen ja kesätauolta paluun jälkeen uusille sivuille on alkanut kertymään kaikenlaista mukavaa selattavaa. Blogit on myös pyöräytetty käyntiin täysimääräisesti ja minä sain kunnian olla ensimmäinen kuukausittain vaihtuva Vierailija Nelinpelin Painava sana –osiossa.
Vierailijan lisäksi tekstiä ilmestyy Nelinpelin vakiokasvoilta Jasonilta viikoittain ja Sebulta, Samilta sekä Spektaattoreilta kerran kuukaudessa. Videot tuuttun tapaan kaksi kertaa viikossa ja kerran viikossa sarjakuvaa unohtamatta tietenkään joka toinen viikko ilmestyvää podcastiä!

Käy tutustumassa uusiin sivuihin ja kirjoituksiin Nelinpeli.com:ssa!

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *