GameXpo 4.-6.11.2016 Helsingissä – Kaksi lippua tarjolla!

Viikonloppuna Helsingin Messukeskuksessa tapahtuu. GameXpo starttaa perjantaina yhdessä mm. Digi- ja Skiexpon kanssa. Lisää messuista voit lukea alla olevasta linkistä ja ehkäpä pientä raporttia tulossa myös blogiin viikonlopun aikana.

Nyt olisi kuitenkin yksi kahden lipun paketti tarjolla! Lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn yhtenä päivänä. Laita siis nopeasti tuossa sivupalkissa olevaan at gmail.com osoitteeseen sähköpostia. Jos olet ensimmäinen, niin saat lippupaketin itsellesi. Kyselen sähköpostilla yhteystiedot, niin saan liput matkaan jo tänään ja toivottavasti ehtivät perjantaiksi. Editoin postausta, kun liput ovat menneen, joten vielä saattaa ehtiä. 😉

http://gamexpo.messukeskushelsinki.fi/

//edit: Ensimmäinen onnekas ilmoittautui. Onnea Jussi!